Voor en Na

INJECTABLES TILBURG
Medisch esthetische praktijk
Botox voor en na

Behandeling: Fronsrimpels met Botox 

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen onze wenkbrauwen. Dit gebeurt als je boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of als je zonder bescherming in de felle zon loopt. Fronsen is niets anders dan het naar elkaar toe trekken van de wenkbrauwen, een beweging waarbij ze tegelijkertijd naar beneden worden getrokken. Hierdoor ontstaat er die bozige, wat strenge blik. Daarbij treedt er soms ook nog een dwarse lijn op, boven de neus.

Als behandeling geeft het ontspannen van de spiertjes met botuline toxine
Botox bij de meeste mensen een goed, ontspannend effect. De rimpels verdwijnen helemaal of worden minder. De wenkbrauwen komen zichtbaar omhoog, de bovenoogleden hangen iets minder en de blik wordt weer open en vriendelijk.
 

              

              

                voor                                                    na


Behandeling: Lachrimpels met Botox

Kraaienpootjes of lachrimpels staan charmant en natuurllijk. Door de mimiek in het gezicht, wordt de huid keer op keer op dezelfde plaats dubbelgevouwen. Hoe meer de mimiek gebruikt wordt (in dit geval lachen), des te meer rimpels er ontstaan en des te dieper de lijntjes op den duur worden.
Naarmate je ouder wordt verliest de huid zijn soepelheid en wordt minder elastisch. De rimpels trekken niet meer weg, maar blijven zichtbaar in de huid staan. Een behandeling met 
Botox is een effectieve manier om de lijntjes te laten verdwijnen.

              

                voor                                                    na     


Home

Consult

Producten

Voor en Na

Prijslijst

Contact

Gastenboek

Site map