Consult

INJECTABLES TILBURG
Medisch esthetische praktijk
De artsKwaliteit zit in veel aspecten. Zo wordt er ruim de tijd genomen voor het consult en de behandeling en wordt er deskundig en realistisch advies gegeven over de
behandeling en het te verwachten resultaat. Kwaliteit zit ook in ervaring. Dr. Gyselinck promoveerde tot Doctor in de Geneeskunde in 1986 aan de Universiteit van Gent (België). Hij studeerde daarna nog verder als sportarts en specialiseerde zich ook in de mesotherapie (inbrengen van 'werkstoffen' in de huid door middel van micro-injecties) aan de Universiteit van Luik. Hij bouwde een ruime ervaring op in injectietechnieken voor therapeutische en esthetische doeleinden in zijn praktijk, en in samenwerking met een cosmetisch centrum. Dr. Gyselinck volgt ook zeer regelmatig workshops in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en zo een blijvende optimale kwaliteit te garanderen.

 

Het medische aspect van een veilige behandeling met een minimum aan risico heeft altijd voorang. Risico inperking wordt verkregen door een professionele handelwijze, waarbij voorop staat dat elke behandeling medisch verantwoord moet zijn, ook als het om het opvullen van een rimpel gaat. Maar ook door rekening te houden met de mens achter de cliënt, met respect voor ieders wensen en eigenheid. Er wordt altijd een controle-afspraak ingepland, zodat de kwaliteit en uw tevredenheid getoetst kunnen worden. Ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat de Botox Tilburg praktijk u hoogstaande kwaliteit en een mooi en veilig resultaat kan bieden.


Dr. Gyselinck is geregistreerd in Nederland onder het BIG registratienummer 69053442601


Home

Consult

Producten

Voor en Na

Prijslijst

Contact

Gastenboek

Site map