Producten

INJECTABLES TILBURG
Medisch esthetische praktijk
Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid. Hyaluronzuur is hygroscopisch (elke molecule hyaluronzuur trekt water aan tot 100x haar eigen volume). Naarmate we ouder worden, neemt het vermogen van de huidcellen af om hyaluronzuur aan te maken. Ook neemt ook het vermogen van de huid af om water vast te houden. Verlies van volheid van de huid betekent dat de huid 'los' en vervolgens rimpelig wordt. Een injectable met hyaluronzuur zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Bovendien vult hyaluronzuur het verlies van volume aan waardoor de uitstraling van het gezicht verbetert; het geeft mooiere profiellijnen, vollere lippen en minder rimpeltjes.
Het verschil tussen de verschillende hyaluronzuur-producten is gebaseerd op de grootte van de gel-deeltjes. Voor een optimaal resultaat kiest uw behandelende arts het product, of een combinatie van producten, die het best past bij uw huid en uw wensen.
 
 
Indicaties
- denkrimpels
- fronslijnen (niet standaard)

- lachrimpels
- liplijn
- mondplooien
- rimpels rond de wangen
 
 
De behandeling met hyaluronzuur
 
NA ONGEVEER
30 MINUTEN
NA
0 DAGEN
NA
6-12 MAANDEN

De procedure neemt circa 30 minuten in beslag. Het product wordt met een zeer dunne naald in de betreffende huidplooi geïnjecteerd. De moderne fillers bevatten een lokaal verdovingsmiddel waardoor de pijn bij injectie tot een minimum wordt beperkt.

Het effect is onmiddellijk te zien. Als u op een bepaald moment vragen hebt over de behandeling die u hebt gekregen, neem dan
contactop met uw arts. Die zal u kunnen helpen.

Het egaliserende effect van de behandeling houdt tot maximum 12 maanden aan (bij lippen 6 maanden). U moet de behandeling dus herhalen om het effect te behouden.
Fillers mogen uitsluitend worden geïnjecteerd door een ervaren arts, die een opleiding heeft gevolgd over het product.
 
 
Na 3 weken is er steeds een herhalingsconsult waarbij het effect van de therapie bekeken en besproken wordt en er zonodig nog correcties plaatsvinden. Dit consult is in de prijs  inbegrepen (extra geïnjecteerde fillers moeten worden betaald).
 
 

Resultaten van behandelingen met hyaluronzuur kunt u bekijken op hyaluronzuur
 voor en na.

Home

Consult

Producten

Voor en Na

Prijslijst

Contact

Gastenboek

Site map